Waarom houtpellets? En waarom bij houtpellethandel.nl?

Genieten van de warmte van echt hout, maar dan zonder de moeite? Kies voor houtpellets. U verwarmt uw woning op een schone, voordelige en vooral sfeervolle manier. En dat zonder uitstoot van broeikasgassen.

Pellets zijn korrels van geperste en schone houtresten. De energie-inhoud ligt rond de 5 kWh per kilo. deze hoge waarde komt doordat pellets onder zeer hoge druk worden gefabriceerd. Twee kilo pellets geeft meer warmte dan een kubieke meter aardgas. Dus tel uit uw winst!


 • voordelen van de pellets van houtpellethandel.nl op een rijtje

  CO2 neutraal verwarmen, tot 50% goedkoper dan aardgas.
  Hoge stookwaarde, weinig bijvullen, snel opstarten.
  Plaatsbesparend, schoon en eenvoudig in gebruik.
  100% schoon hout zonder toevoegingen of bindmiddelen.
  Weinig rookontwikkelingen.
  Hoge kwaliteit met minder dan 0,5% asvorming.
  Zakken van 15 kilo, dus voor bijna iedereen goed hanteerbaar

De pellets van houthandel.nl zijn volgens de Europese kwaliteitsnorm ENPlus-A1 gecertificeerd en hebben tevens het FCS- keurmerk. Hierdoor branden de pellets beter en langer, de uitstoot is lager en de energie-opbrengst is hoger.

Ervaar het gemak van een CV en de warmte van de open haard door uw houtpelletkachel uw huis te laten verwarmen. Door het gebruik van een houtpelletpelletkachel in combinatie met uw CV bespaart u tot 50% op het gebruik. De pellets van houtpellethandel.nl verbranden zeer schoon en met minder dan 0,5% asvorming. En het mooie is, een houtpelletkachel kan in ieder huis geplaatst worden.