over ons

Houtpellethandel.nl is ontstaan in 2008 en gesitueerd in Zelhem (de Achterhoek), gemeente Bronckhorst. Wij zijn een echt familiebedrijf met dezelfde gedachten over klanten, kwaliteit en service. Van origine zijn wij schoorsteenvegers dus de stap was in ons directe vakgebied, maar ook een uitdaging. Dit mede omdat wij altijd kwaliteit leveren. En daar horen de juiste houtpellets bij.

Na veel testen en ondervinden hebben wij uiteindelijk de beste houtpellets gevonden. Pellets die wij met een gerust hart aan een ieder aanbevelen. Schone houtpellets zonder toevoegingen en bindmiddel met een hoge kwaliteit en een hoge stookwaarde.

Wat we doen, doen we goed. Wij staan achter ons product en zorgen voor de beste kwaliteit.Niels Brandenbarg

Om u het beste van dienst te kunnen zijn kunt u er voor kiezen de houtpellets zelf op te halen, maar uiteraard kunt u deze ook laten bezorgen op elk* adres in Nederland. Losse pellet zakken, halve en hele pallets kunt u elke zaterdag van 1 september tot 1 mei bij ons in Zelhem ophalen tussen 09.00u en 12.00u. Hiervoor is het niet nodig een bestelling vooraf te plaatsen. Doordeweeks kan men ook afhalen, alleen na telefonische afspraak. Bij afhalen kunt u alleen contant betalen. Pinnen is niet mogelijk.
Wij bezorgen 1/2 pallets (32 zakken a 15 kg. p/st.) en hele pallets (65 zakken a 15 kg. p/st.).Al onze prijzen zijn incl. btw en transportkosten. Wij hanteren aantrekkelijke staffelkortingen bij het bestellen van hele pallets. Kijk onder ‘direct bestellen’ hoeveel de korting is.

Onze partner in transport is Raben Transport. Een gecertificeerd transportbedrijf die er voor zorgt dat uw bestelling op een nette manier bezorgd en afgehandeld wordt.

Mocht u nog vragen hebben over onze houtpellets, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel: 0314 – 62 22 67

*(uitgezonderd waddeneilanden)